dinsdag 14 juli 2015

Dagje Sanibel

Vanochtend wakker gemaakt door een tropische regenbui. Na allereerst ontbeten te hebben op de kamer zijn we eerst op de pier gaan kijken waar verschillende mannen druk aan het vissen waren. Een paar behoorlijk grote vissen worden naar boven gehaald en de vogels zaten dichtbij in de buurt om zich makkelijk de buit eigen te maken. Nadat het vanochtend tijdens de bui nog redelijk koel was, liep de temperatuur alweer snel omhoog.










Daarna door naar de vuurtoren die om de hoek staat.




Om ook nog iets verder te kijken dan alleen het strand, zijn we eerst nog langs de " J.N. Ding Darling Wildlife park" gegaan. In het visitor centrum waren allerlei dingen voor de kinderen om te doen, onder andere je eigen vogel bouwen.




 Daarna, op zijn Amerikaans ( maar met name omdat het zo bloedheet was) de vier mijl lange trail gereden. Onderweg de nodige vogels, springende vissen en onze eerste zeekoe gezien met jong.

















Omdat de kids op een gegeven moment toch wel wilden gaan zwemmen zijn we terug gegaan naar het hotel. Zodat zij lekker konden plonzen in het zwembad, en vriendjes maken met andere kinderen uit Nederland die ook via Riksja Travel dezelfde reis maken maar dan in omgekeerde route. Ivanne ontmoette twee vriendinnetjes die ook uit Almere kwamen, hoe toevallig.




We hadden bedacht om, op tijd, in de avond in het restaurant in het hotel te gaan eten, zodat we daarna nog de Golf van Mexico in konden plonsen. Dus lekker fris van het douchen komen we aan bij het restaurant en wat blijkt? Op maandag gesloten.

Toen maar op weg naar het stadje. Ik had iets gelezen van Jerry's restaurant waar ook papegaaien zouden zijn altijd leuk voor de kinderen. Er waren zijn acht papegaaien, waaronder 1 kaketoe. Bert probeerde hem aan het praten te krijgen met als gevolg dat het beest het helemaal op zijn heupen kreeg en de hele tent bij elkaar krijste. Daar hoeven we dus voorlopig ook niet meer terug te komen.






Daarna nog de zee ingedoken en genoten van de zonsondergang. Tot nu toe valt het nog mee met de schelpjes die we hebben gevonden, maar wie weet wat morgen ons gaat brengen. Eerst morgenochtend een boot tocht naar een eiland voor de kust en dan morgen middag kayaken



1 opmerking:

  1. Weer zo'n heerlijke dag. Maar gedragen jullie je toch eens een keer. Het
    Hele restaurant op stelten zetten. Hahaha. En al een manatee gespot. Dat is gaaf. Hopelijk zien jullie er in Crystal River nog veel meer.

    BeantwoordenVerwijderen