woensdag 8 juli 2015

Tour de Key West

Wat doe je als je als Nederlander in het buitenland bent en het landschap is redelijk vlak? Dan huur je een fiets en dat hebben we vandaag dan ook gedaan. Alles was al geregeld, dus het enige dat we hoefden te doen was de fietsen ophalen bij het verhuurbedrijf.


Eerst alles op maat afstellen en toen konden we op pad. Ivanne had een mooie roze fiets en wij hadden relaxte beachcruisers. Eerste stop was de smoothie bar en daarna nog even kijken bij het Southernmost Point.






Vervolgens lekker op ons gemak Key West rondgefietst en toen kwam 1 van de hoogtepunten van de dag bij het voeren van de vissen in de haven.

De vissen die op het eten afkwamen waren al redelijk exotisch, maar toen kwam er opeens een echte haai onder ons door zwemmen.










Aangezien het redelijk warm was, besloten we om op tijd terug te gaan naar het hotel zodat de even konden zwemmen in het zwembad. Daar was onze exotische vriend de leguaan ook weer aanwezig en hij besloot om ook een frisse duik in het water te nemen. Man wat kan dat ding snel zwemmen en wat kunnen mensen snel het water uit met zo'n beest erin. Helaas hebben we hier geen beelden van.

Daarna weer omkleden om richting zonsondergang te gaan. Eerst nog een hapje eten bij Hogs Breath (thanks voor de tip Janine) met live muziek.





En na een zonsondergang met minder wolken dan gisteren kwam er alweer een einde aan Key West.

Volgende keer nog eens terug om te kijken of de toetjes in deze tent werkelijk zo goed zijn als dat ze beweren









1 opmerking:

  1. Weer zo'n heerlijke dag. Leuk hoor om het eiland per fiets te ontdekken. Niet bij Sloppy Joe geweest? Leuk ook die haai. Vanaf de kant dan he ;-) hahaha. Op naar jullie volgende bestemming. Weer nieuwe avonturen. Jullie zijn lekker bezig familie farmtree!

    BeantwoordenVerwijderen