dinsdag 21 juli 2015

Magic Kingdom

Vandaag stond Disney op het programma. Aangezien de kids en wij niet zo heel avontuurlijk zijn aangelegd was de keuze gevallen op een dagje Magic Kingdom, de attracties zijn daar voor ons al spannend genoeg.





Zo rond 10 uur waren we in het park. Eerst met het treintje van de parking lot naar de kassa en daarna nog door met de boot naar de ingang. In het treintje werd al gezegd dat selfie sticks verboden zijn in het park en als je die bij je had, je m terug moest brengen naar de auto. Nu was het al een tour om met die drukte snel een plek in het treintje te komen, dus dan ga je er niet nogmaals uit om je selfie stick terug te brengen. Dus lekker laten zitten en heel neutraal kijken bij de security check.

Nu alles is zo'n beetje uit de tas gegaan, maar de selfie stick werd niet gevonden. Lucky us!

Daarna eerst maar ff bijkomen van de warmte bij de meet en greet met Tinckerbell. En vervolgens het park in. Het was echt superdruk, maar de wachtrijen vielen reuze mee. Het langste in de rij gestaan bij Peter Pan. Een beetje het idee van Droomvlucht in de Efteling. Het wachten duurt een eeuwigheid en eenmaal met je ogen knipperen en je staat weer buiten.













Rond half drie brak de hemel open en begon het te hozen dit heeft zo'n anderhalf uur geduurd met als gevolgd dat de parade van drie uur eerst werd uitgesteld en daarna werd vervangen daar het regenachtige dagen alternatief. De pret was er niet minder om.






Om 9 uur de bekende Electrical Parade en daarna nog de grote show met vuurwerk op het kasteel. Inmiddels liep Ivanne half comateus in de rondte en had ook de rest het wel redelijk gehad. Toch eerst nog maar even wat gegeten voordat we naar de auto gingen (hadden we de hele dag nog niet of nauwelijks gedaan) en om kwart over twaalf waren we uitgeblust thuis.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten