woensdag 22 juli 2015

Sportief dagje

Als je in een coole surfplaats als Cocoa Beach bent dan moet je natuurlijk wel iets van surfen of beter nog body boarden gaan doen. Voor de kids waren boards geregeld bij de Cocoa Beach Surf Company, dat om de hoek bij het hotel en tegenover Ron Jon's Surf Shop zit. De laatste is een soort van Telstar Megastore die al ver voor Orlando reclame borden heeft staan.

De uitgifte van de boards ging snel dus daarna terug naar het hotel om even goed in te smeren. Want met zo'n dagje in de golven verbrand je natuurlijk als een gek als je niet oppast.



Zoals iedere goede surfer moet je natuurlijk wachten op de juiste golf. 




Maar met een beetje geluk komen de golven vanzelf. In het begin was het even wennen, maar al snel hadden zowel Roy en Ivanne door hoe het werkt.







Van al dat gedoe op de golven krijg je natuurlijk wel honger, dus even tussendoor naar het hotel om een kopje kippensoep en een hotdog naar binnen te werken en dan weer terug naar het strand. Je zou verwachten dat je de beste golven hebt bij een beetje onstuimig weer. Nou onstuimig was het zeker maar de golven vielen en beetje tegen. 




Toen het onweer erg dichtbij kwam, leek het ons toch beter om weer naar binnen te gaan. Eerst de boards nog even schoonspoelen onder de douche bij het zwembad en daarna lekker in bad.





Voor vanavond stond eten bij een Mexicaans restaurant La Fiesta op het programma en daarna golven bij Golf n Gator. 




Een erg leuke minigolf baan met in totaal 36 verschillende holes. Verder hebben ze daar kleinen alligators, slangen, schildpadden, papegaaien en andere exotische dieren. De slangen en gators mag je ook voeren en/of vasthouden. Onder het voeren wordt natuurlijk niet verstaan een golfbal in het water slaan. Maar ja, als je Roy heet en het geluk niet altijd aan je zijde is, dan krijg je dat wel voor elkaar. Dus balletje weg en Amerikanen die voor ons speelden in paniek. Gator ging namelijk in noodgang op het balletje af en deed hap!!! Vervolgens dacht ie, dit is niet te eten en spuugde het balletje weer uit. Nog ff een nieuw balletje geregeld voor Roy en de laatste twee holes afgemaakt.









Aangezien de Amerikaanse mensen voor ons het toch wel zielig vonden voor Roy mocht hij van hun toch nog de gator even voeren met iets eetbaars (kalkoenworstjes) en was zowel Roy zijn avond als die van gator ook weer goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten