woensdag 22 juli 2015

Onderweg naar het laatste hotel

Jeetje wat gaat zo'n vakantie toch snel. Zo begin je aan een rondreis met 8 hotels voor de boeg en zo ben je alweer onderweg naar het laatste hotel.






De reis van Orlando naar Cocoa Beach is gelukkig niet zo lang, iets meer dan 1 uur. Met als gevolg dat we om 11 uur al op de stoep van de Wakulla Suites stonden. Er al rekening mee houdende dat we nog niet konden inchecken, gingen we bij de receptie vragen of we al wel vast onze auto hier mochten parkeren. Maar wat een geluk de kamer was al klaar, dus om half 12 hadden we alles alweer netjes uitgepakt en opgehangen. En hoe? We hebben een soort van appartement met keukentje, woonkamer met bank, de kinderen een eigen slaapkamer met inloopkast en ook voor ons een eigen kamer inclusief inloop kast.






Onze kamer zit precies in het verlengde van het zwembad, dus door alle tropische planten heen kunnen we zo in het bad kijken. In de tuin staan meer 100 verschillende soorten planten en struiken en BBQs die voor de gasten gratis te gebruiken zijn.













Omdat we een keukentje hebben, besluiten om maar weer eens een avondje zelf te koken dus eerst onderweg naar de Publix voor wat boodschappen. We besluiten kippenpootjes met frietjes uit de oven de maken met een salade erbij en een ijsje toe. De kinderen kiezen voor een ijsje in Hollandse kleuren.










Daarna nog een bak popcorn gemaakt en lekker een avondje tv gekeken en/of spelletjes gespeeld  de iPad.

Al met al een topdag en het ziet er naar uit dat we hier lekker kunnen bijkomen en nagenieten van een super vakantie. Morgen gaan de kids bodyboarden, kijken of er een beetje surfbloed door hun aderen loopt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten