maandag 6 juli 2015

Voor alles is een eerste keer!

Na een buitengewoon soepel verlopen reis via Frankfurt kwamen we gisteren 10 minuten voor de plande landingstijd aan in Miami. We vlogen met de A380, jeetje wat relaxed, je merkt niet eens dat je in de lucht zit. Start en landing kun je mooi op je eigen schermpje bijhouden via vijf verschillende camera's die op het vliegtuig zijn gemonteerd.

De kinderen hadden tot nu toe alleen nog maar Turkije gevlogen en waren dus super verbaasd dat je nu allemaal eten krijgt aangeboden. Het begon al met een chocolade croissant richting Frankfurt dus Ivanne's dag kon niet meer stuk. Ook het eten op het lange stuk was best prima. Keuze uit een rundergoulash met aardappel puree of een vegetarische ravioli, en later nog een keer de keuze uit "chicken or pasta". Ook ruime keuze uit verschillende dranken, dus voor de terugweg kiezen we een whisky. Kunnen we vast lekker op slapen!

Daarna door de controle, een kleine drie kwartier wachten en toen mochten we toch echt het land in. Ook de auto pick-up verliep vrij soepel, de keuze is uiteindelijk op een witte Hyundai gevallen.





Nog even bij de Walmart een koelbox en wat drinken gekocht en toen konden we echt onderweg naar het hotel. 






Nog zo'n anderhalf uur rijden, met twee kinderen op de achterbank die zachtjes het licht zagen uitgaan (terwijl er buiten nog geen zonsondergang was). Ook hier weer kwamen net voor, de verwachte tijd van, zeven uur aan. Inchecken verliep soepel, daarna snel naar de kamer even opfrissen en nog een hapje eten.



En ja dan zit je bij het grill restaurant van het hotel, vraagt de bediende waar je vandaan komt. Op het antwoord " uit Nederland", gaat zij vervolgens soepel over in het Nederlands (weliswaar met een Amerikaans accent). Blijkt dat ze in 1995 vanuit Amstelveen hiernaartoe vertrokken is.


De kids hadden een lekkere fruitsalade, Bert een Cajun Sandwich en ikzelf lekkere shrimps. Voor Bert weggespoeld met een Key West biertje en voor de rest een cola met onbeperkte refill. Staan nu dus lekker in de koelkast.



Om negen uur lagen de Boerboompjes plat, en na te zijn gewekt door tropische regenbui om half vijf vanochtend hebben we uiteindelijk tot 6 uur vanochtend geslapen. Niet slecht voor een eerste nacht!!. Nu zometeen lekker ontbijten en dan een rustig dagje bij het hotel.


Tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. Jaaaa jullie zijn er! Wat een relaxte reis. Wel lang natuurlijk, maar ja dan ben je ook ergens. En wat goed dat jullie zolang geslapen hebben. Hopelijk zitten jullie nu meteen in het ritme. Geniet van jullie eerste volle dag. Tot morgen x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ingrid, ik ga jullie gezellig volgen!! Heerlijk zulke trips!! Ga heerlijk genieten en Top dat je een blog bij houdt! Heel veel plezier de komende tijd!! Gr Monique Petersen-van Plateringen

    BeantwoordenVerwijderen