vrijdag 10 juli 2015

Glitter, glamour en genieten

Vandaag een strand dagje gehouden. Ondanks het feit dat we de hele dag onder de parasol hebben gezeten en ons met factor 50 hebben ingesmeerd, zit er na 1 dag meer kleur op dan na een hele vakantie in Turkije. 





Bij ons loop je het risico om in de kauwgom te stappen, hier in Miami in de plakkers om een ECG opname te maken.




Voor tussen de middag een yoghurtje, bij ons doen ze in die bakjes een lepeltje. Hier dus niet dus dat was met de handjes eten.



Vanavond onze ogen uitgekeken op Ocean Drive. Jeetje wat een dure auto's rijden daar in de rondte en Roy zijn dag kon niet meer stuk toen hij van de eigenaar van een Mustang in de auto mocht zitten en hem zelfs mocht starten.







Ongelooflijk wat een schaarsgeklede dames lopen hier in de rondte. Het is niet verantwoord om die hier op de blog weer te geven. Mocht er interesse zijn in de beelden dan komen jullie na de vakantie maar eens langs om de foto's te bekijken. Voor de dragqueen liefhebbers onder ons wel een foto.


Nu nog even UNO spelen op de kamer en dan gaat morgen de reis door naar de Everglades.





1 opmerking:

  1. Wat leuk om te lezen wat jullie ervaringen zijn. En de cultuurverschillen opmerken. Zo echt glitter en glamour. Ik kan t niet laten wat lijkt jullie zoon op de paps. Zo ken ik Bert ook 😃. Stoer dat Roy een mustang mocht starten. Geniet van deze mooie bestemming 🌞😎

    BeantwoordenVerwijderen