dinsdag 21 juli 2015

Shop till you drop, strike and spare

Voor vandaag de 19e stonden geen excursies gepland of je moet een bezoek aan een Outlet store hiertoe rekenen.


De kinderen hadden erg naar deze dag uitgekeken, want eindelijk zouden de nieuwe Air Jordans, hardloopschoenen, gympen, Frozen rugtas etc aangeschaft mogen worden.

Dus even snel op internet uitzoeken waar de Nike Factory Outlet Stores zitten en dan hup op pad. Resultaat van een ochtendje shoppen: drie paar nieuwe schoenen voor Roy en een paar knalroze gympen voor Ivanne.





Verder een beetje lol maken met alle bijzondere dingen die je hier kunt kopen.











Om de kids ook een indruk te geven van de grootte van een mall, 's middags een bezoekje gebracht aan de Florida Mall. Ze keken hun ogen uit. Roy in de speciale winkel waar allerlei voetbal outfits van over de hele wereld te verkrijgen waren. Helaas voor Roy ook voor de prijs van de officiƫle outfits en die ligt toch iets boven ons budget voor een gewoon leuk voetbal outfitje.






Ivanne natuurlijk een rondje door de Disneystore met als gevolg dat we een nieuw huisdier erbij hebben: Sven het rendier uit Frozen. Hij heeft al kennis gemaakt met de andere knuffels en gelukkig klikt het met zijn allen.





Daarna nog een bezoek aan de food plaza, jongens wat een keuze aan eten.




Om toch ook nog even iets anders te hebben gedaan dan alleen maar shoppen 's middags nog het zwembad bij het hotel ingedoken en daarna klaarmaken voor onze date van vanavond.


Met Tinda, Wally, Joey en Darcy (van Roy zijn voetbal team) hebben we afgesproken om eerst wat te gaan eten en daarna gezellig te gaan bowlen. Nou gezellig is het inderdaad geworden.



Het eten bij Sofritos was prima en goedkoop (goede combi voor Hollanders). Wij waren de eerste Nederlanders in dit restaurant en Ivanne mocht met een sticker op de wereldkaart aangeven waar Nederland lag. Om een beetje reclame te maken krijgen we  een aantal bumper stickers voor op de auto.







Daarna door naar de bowlingbaan. Het begon al goed omdat niemand zijn schoenmaat in Amerikaanse maat wist. Dus dat werd gokken welke "size" we nodig hadden. Vervolgens twee uur lang lekker gebowld. Helaas hebben we de winst aan de familie Robijn moeten laten ( Joey gooide maar liefst vier strikes achter elkaar) maar dat maakte de avond er niet minder op, integendeel. Bedankt familie Robijn voor een supergezellige avond.






Nu lekker slapen en morgen richting SeaWorld. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten