woensdag 15 juli 2015

On the road

Vandaag een van de langste tochten van de vakantie achter de rug. Van Sanibel Island naar Crystal River een reis van 231 mijl. Oftewel zo'n kleine vier uur in de auto.

Bij vertrek uit Sanibel regende het al en dat is eigenlijk de hele weg zo gebleven, niet echt leuk op zo'n lange rit maar het is niet anders. Daarom maar afleiding gezocht in het kijken naar grote vrachtwagens en andere bijzondere dingen onderweg.





Na een kleine 100 mijl een tussenstop gemaakt in Venice. Aangezien ze daar blijkbaar niet kunnen wachten totdat het december is, hebben ze een kerstfestival georganiseerd aan het einde van de week. Inclusief optocht en aanwezigheid van de kerstman. Ook in alle etalages waren kerst versiersels terug te vinden.




Ook nog even langs de Chamber of Commerce gewandeld omdat we dachten daar een expositie van fossiele haaientanden te vinden. Nou die expositie was er niet, maar de kinderen kregen wel allebei een zakje met haaientanden van de aardige dame achter de balie.



Toen in 1 stuk door naar Crystal River. De aankomst bij het hotel zag er heel mooi uit met de sjieke oprij laan.








Bij de receptie was het alleen wel heel erg donker en wat bleek: stroomstoring!! Hele hotel zonder stroom maar gelukkig werd er hard gewerkt door de plaatselijk elektricien en was het probleem snel opgelost.



De kids nog even snel het zwembad ingedoken.



Nu nog even onder de douche en dan snel wat eten bij Fat Daddy's. Morgen moeten we namelijk al om 7.15 uur in het Adventure Centrum zijn om te gaan snorkelen met zeekoeien. Ben benieuwd.

1 opmerking:

  1. Lange rit he en dan is de weg ook niet echt spannend onderweg. Maar jullie zitten weer in een mooi hotel met een heerlijk zwembad. Heel veel plezier morgen met de manatees. Ik hoop dat jullie er heel veel zien. Zal jullie ook vast heel leuk staan zo'n duikerspak, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen