zondag 26 juli 2015

Het zit er weer op

Aan alle goede dingen komt een einde, zo ook aan onze geweldige vakantie.

Onze vlucht vertrekt 's avonds om tien voor acht, dus eerst nog maar een dagje strand/zwembad. 'S Ochtends bij het ontbijt regende het nog behoorlijk, dus moesten we dwars door de plas naar het strand.

De bedoeling was om de vissen nog te voeren met de laatste restjes brood. Echter vissen waren er niet daarom de meeuwen maar blij gemaakt.



Daarna nog even lekker plonsen. Totdat om een uur of half twee de hemel opnieuw openbreekt. Dus dan maar de zwemkleding uit en klaarmaken voor vertrek.



Nog een laatste keer Subway en dan onderweg naar de luchthaven.




Het terugbrengen van de auto ging echt supersnel, twee keer met je ogen knipperen en hij is ingeleverd. We hadden rekening gehouden dat dit langer zou duren, dus waren we lekker op tijd bij de incheck balie. Een van de koffers was te zwaar, dus nog even snel het een en ander overpakken en daarna wachten op vertrek.



We hoopten dat we de familie Robijn nog tegen zouden komen op de luchthaven, zij zouden 20 minuten voor ons naar Atlanta vertrekken en ja hoor daar kwamen ze aan.


Dus lekker de tijd gedood door bij te kletsen over alle vakantie gebeurtenissen.


Netjes op tijd vertrok het vliegtuig. Hopen dat de kinderen nog een beetje zouden slapen, nou Roy wel maar Ivanne niet. Net toen ik wegdommelde kreeg ik een por in mijn zij dat mevrouw moest plassen. Gevolg ook moeders weer lekker wakker. Dus dan maar de tijd doorgekomen door films te kijken. Voorlopig weer even genoeg Mamma Mia gezien. 


In verband met een medisch noodgeval aan boord, arriveerden we een uur eerder in Frankfurt dan gepland. Dus tijd zat om over te stappen. 

Om 13 uur zou onze vlucht naar Nederland vertrekken. 




Zou inderdaad, want hoe anders liep het. We waren iets te laat met boarden doordat iemand zijn bagage had ingecheckt maar vervolgens niet aan boord was gegaan. Door deze vertraging waren we buiten ons tijdsslot om te vertrekken geraakt en door drukte op Amsterdam moesten we tenminste 45 minuten wachten. Om de tijd te doden krijgen we alwel vast wat te eten en te drinken.

Na een klein uur opnieuw bericht vanuit de cockpit dat het nog wel 45 minuten kon gaan duren voordat we weg mochten. De weersomstandigheden in Amsterdam waren dusdanig verslechterd dat vertrek er niet inzat.

Wederom een uur gewacht en toen het bericht uit de cockpit dat de vlucht definitief geannuleerd was. De code rood die was afgegeven was ook daadwerkelijk doorgekomen en heel Schiphol was gesloten.



Tsja en dan? Overboeken op andere vluchten lukte niet, dus uiteindelijk met de bus van Frankfurt naar huis gekomen. 







Om 1 uur 's nachts (elf uur later dan gepland) stonden we op Schiphol. Voordeel we hoefden niet op onze koffers te wachten want die konden zo uit de bus getoverd worden.



En zo  waren we een uurtje later thuis en was er een einde gekomen aan deze geweldige vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten