donderdag 9 juli 2015

Miami 2.0

Vandaag een lange weg achter de rug, van Key West terug naar Miami. Bij aankomst in Miami afgelopen zondag hebben we niets tot weinig van de stad gezien maar zijn we direct gaan rijden naar onze eerste plek van bestemming. Nu dus eigenlijk de eerste echte kennismaking met Miami en dan in het bijzonder Miami Beach.

Maar om bij het begin van de dag te beginnen, zoals gezegd een lange rit dus vooraf al besloten om halverwege een uitgebreide stop te houden.



Bij het John Pennekamp Coral Reef Park eerst lekker gesnorkeld. Ongeveer 30 meter uit de kust ligt een scheepswrak. Superleuk ook voor de kids om een anker enzovoort te kunnen zien liggen.












Daarna lekker een beetje luieren aan het strand, in de schaduw want die zon brandt hier wel heel erg hard. Er kwam nog een eekhorrntje kijken of we wat te eten voor m hadden. Maar we moesten hem helaas teleurstellen.




Vervolgens met een Glas Bottom Boat zo'n 10 km de oceaan op, naar een daarna gelegen rif. De vaart ernaartoe ging prima, maar na zo'n ruim dertig minuten te hebben gedobberd boven het rif, moesten we toch echt bovendeks om te voorkomen dat ons ontbijt aan de vissen gevoerd zou worden.










Gelukkig zoals dat is met zeeziekte knap je ook vrij snel weer op en konden we aan het tweede deel van de reis beginnen. Bij aankomst in Miami nog een regenbui te pakken, maar dat klaarde gelukkig snel op. Ons hotel ligt 1 straat achter de boulevard, dus het strand is morgen lekker dichtbij. Nu al heel veel mooie auto's en schaarsgeklede dames gezien, benieuwd wat dat morgen gaat worden. Maar jeetje wat bruist deze stad.

Helaas is er 1 ding dat iets minder bruist, na te hebben ingechecked ben ik bovenop een hagedisje gaan staan en dat heeft het arme beestje niet overleefd. Ik vrees dat ik dat de rest van de vakantie te horen krijg.









Nog even snel een pizzaatje gescoord in Espanola Way en nu klaar om te gaan slapen. Benieuwd wat morgen ons gaat brengen.











1 opmerking:

  1. Er komen zoveel herinneringen boven bij het lezen van jullie avonturen op de key's. Echt leuk. Veel plezier vandaag op het strand. Goed smeren hoor. Wij gaan ons opmaken voor de lange reis.

    BeantwoordenVerwijderen